ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Γιατί χρειάζομαι ιστοσελίδα;

internet1Είναι γνωστό ότι ο τρόπος ενημέρωσης άρχισε να αλλάζει από τις αρχές του 2000.

Τώρα, 11 χρόνια μετά, παρατηρούμε ότι το ποσοστό των ανθρώπων που ενημερώνονται μέσο του διαδικτύου είναι μεγαλύτερο από ποτέ, και απόδειξη είναι ότι οι μεγαλύτερες εφημερίδες και κανάλια εξελίσσονται πλέον στο κομμάτι της ηλεκτρονικής ενημέρωσης, συντηρώντας ιστοσελίδες με δωρεάν αλλά και συνδρομητικές παροχές.

Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι ακολουθούν την εξέλιξη της ενημέρωσης, και όσο περισσότερες γενιές μεγαλωμένες με την χρήση τον υπολογιστών ενηλικιώνονται, τόσο κάθε χρόνο αυξάνεται η χρήση των μηχανών αναζήτησης του διαδικτύου.

Η διαφήμιση στο Internet μέσω εξειδικευμένης ιστοσελίδας είναι η πιο φθηνή λύση, και είναι προσβάσιμη στο μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό του πληθυσμού, όλο το εικοσιτετράωρο.

Δεν υπάρχει περιορισμός στο πλήθος των πληροφοριών που μπορεί κανείς να διαθέσει στο διαδίκτυο: Κατάλογοι προϊόντων, φωτογραφίες, τεχνικά χαρακτηριστικά, συγκριτικοί πίνακες, και όλα αυτά δεν είναι παρά ένα μικρό δείγμα από τις εκατοντάδες δυνατότητες και ιδέες που μπορείτε να έχετε και να εφαρμόσετε στην σελίδα σας.

Τι είναι δυναμική ιστοσελίδα;

website3Οι Δυναμικές Σελίδες είναι εφαρμογές web οι οποίες επιτρέπουν την αποθήκευση στοιχείων σε βάσεις δεδομένων και την επιλογή και μεταφόρτωσή τους στην ίδια τη σελίδα ως πληροφορίες, επιλεκτικά.

Η διαχείριση και μεταφόρτωση απλών κειμένων και εικόνων είναι πολύ εύκολη και έτσι υπάρχει η δυνατότητα ο ίδιος ο χρήστης να ελέγχει και να μεταβάλλει το περιεχόμενο της σελίδας του ανάλογα την περίπτωση, χωρίς την συμβολή ειδικού.

Είναι ιδανικές για οποιοδήποτε κατάστημα, εταιρία ή πρόσωπο το οποίο έχει υψηλές απαιτήσεις από την ιστοσελίδα του, και πρόκειται να την χρησιμοποιήσει συνειδητά ως εργαλείο προώθησης του αντικειμένου του, με συχνές ανανεώσεις και προβολές.

Joomla_Admin Στις δυναμικές ιστοσελίδες, υπάρχει η δυνατότητα της παραχώρησης δικαιωμάτων διαχειριστή σε περισσότερα από ένα άτομα.

Κάτι τέτοιο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο, καθώς διαφορετικά άτομα μπορούν να αναλάβουν την ανανέωση της ιστοσελίδας σε διαφορετικά της σημεία, εξυπηρετώντας τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης. Για παράδειγμα, η ενημέρωση των προσφορών μπορεί να χειριστεί από τον υπεύθυνο, ενώ η ανανέωση της γκάμας προϊόντων και υπηρεσιών από κάποιον υπάλληλο.

Ο χειρισμός της σελίδας δεν απαιτεί προγραμματιστικές ή τεχνικές γνώσεις, και μέσω μικρού χρονικά σεμιναρίου & έτοιμων οδηγών χρήσεις (παρέχονται δωρεάν από την ESL Web Design & Services), κάθε άτομο ανεξαρτήτου ηλικίας μπορεί να προχωρήσει στην καταχώρηση ή/και τροποποίηση των άρθρων της σελίδας. Μέσω απλών αυτοματοποιημένων μεθόδων με πραγματικά λίγες κινήσεις, σε μόλις λίγα λεπτά είναι έτοιμη η ιστοσελίδα από τον ίδιο της τον κάτοχο-χρήστη.

Δομικές αλλαγές ωστόσο, δεν συνιστώνται στους απλούς χρήστες, οπότε η ESL Web Design & Servises βρίσκεται πάντα στο πλευρό σας για να σας υποστηρίξει και να καλύψει τις ανάγκες της επιχείρησής σας

website2Στατικές είναι όλες οι σελίδες οι οποίες αποτελούνται από μόνιμα κομμάτια, κυρίως μορφής .html, δηλαδή κείμενα, εικόνες, πίνακες κλπ, των οποίων η μορφοποίηση απαιτεί αρκετή ώρα αναδιάρθρωσης της δομής της και γίνεται από ειδικούς.

Οι Στατικές Σελίδες προβάλλουν τις πληροφορίες που απαιτούνται μέσω καλού προγραμματισμού της διάρθρωσης της σελίδας, προβάλλοντας εύκολα το περιεχόμενο στο διαδίκτυο.

Είναι ιδανικές για εταιρικά προφίλ, προσωπικές ιστοσελίδες αναδρομής και καταστήματα που παρέχουν σταθερά προϊόντα ή υπηρεσίες.


esl.gr - Τελευταια νέα

JOOMLA. Αναβάθμιση στην έκδοση 2.5 τώρα.
Περισσότερα 
Σεμινάριο Joomla διάρκειας 30 ωρών για όσους θέλουν να ξέρουν κάτι περισσότερο.
Περισσότερα
Σεμινάριο Moodle διάρκειας 25 ωρών.
Περισσότερα

footer

support

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί μας για οτιδήποτε απορία ή βοήθεια θέλετε. Θα χαρούμε να σας εξηπηρετήσουμε. (Κλικ εδώ)

Έχουμε 23 επισκέπτες συνδεδεμένους